december 3, 2018

Behandling af afvigelser

Modul: Behandling af afvigelser

Så snart en afvigelse er oprettet bliver den tilgængelig til behandling for rette vedkommende. Behandlingen er systematiseret i punkter, hvorunder der findes de relevante valg så der er sikkerhed for at alt er gjort tilfredsstillende og der er den nødvendige sporbarhed.

Modulet er som standard sat op i 5 hovedpunkter fra kendt kvalitetsteori: “Ajhjælpende handling, Årsagsbestemmelse, Korrigerende handlinger, Evaluering og endelig godkendelse. Under: “Korrigerende handling, opretter den ansvarlige for afvigelsesbehandlingen de konkrete handlinger der skal udføres og tildeler dem til relevante medarbejdere, der bliver notificeret herom på mail. Opsætningen kan tilpasses i både hovedpunkter og datafelter, så den matcher virksomhedens kvalitetpolitik, og der kun bliver indskrevet præcis de data der er nødvendige. Hverken mere eller mindre.

Med AWCS’s afvigelsesbehandling opnås maksimal skadesbegrænsning ved afvigelser for dit firma og eksterne parter, og sikrer den afgørende høje stabilitet og troværdighed i dit arbejde, når uheldet er ude.